Reklamné tabule a plachty

Výroba reklamných tabúľ, plachiet a bannerov

Potrebujete spropagovať vašu spoločnosť ? Určite budete potrebovať reklamné tabule, plachty, bannery, rollupy alebo áčkové reklamné tabule. Naša spoločnosť sa tiež zaoberá výrobou reklamných plachiet, bannerov, tabúl rôznych veľkostí a formátov. Reklamné bannery a tabule montujeme na mieste.

Ako prebieha spolupráca ?

1. Kontaktujte nás

Vyplňte formulár so záujmom o cenovú ponuku.

2. Dohodneme sa

Dohodneme si cenu a podmienky spolupráce.

3. Potlač predmetov

Výroba a potlač predmetov ktoré sme si dohodli.

4. Dodanie a montáž

Reklamné tabule a bannery vám namontujeme.

1
2
3
4

Reklamné tabule

Reklamné tabule sú jedným z najefektívnejších spôsobov, ako osloviť a prilákať pozornosť zákazníkov. Je dôležité mať reklamu, ktorá sa vyníma, a reklamné tabule môžu byť tým kľúčom k úspechu vášho podnikania.

Výhody reklamných tabúl

Odolnosť voči poveternostným podmienkam

Reklamné tabule môžu byť vyrobené z odolných materiálov, ktoré odolávajú poveternostným podmienkam, ako sú dážde, vietor, slnečné žiarenie atď.

Viacnásobné využitie

Môžu byť použité pre rôzne účely, vrátane propagácie značky, oznamovania akcií, informovania o produktoch alebo službách a mnohých ďalších.

Univerzálne umiestnenie

Nevýhody reklamných tabúľ

Obmedzený dosah

Aj keď sú reklamné tabule umiestnené na strategických miestach, ich dosah môže byť obmedzený na konkrétnu lokalitu, čo znamená, že nie všetci potenciálni zákazníci budú exponovaní na vašu reklamu.

Bannery a plachty

Hľadáte efektívny spôsob, ako zvýšiť viditeľnosť vašej značky a prilákať pozornosť potenciálnych zákazníkov? Bannerové a plachtové reklamy sú jedným z najlepších spôsobov, ako to dosiahnuť!

Výhody bannerov a plachiet

Široké možnosti použitia

Bannerové a plachtové reklamy môžu byť použité vo vnútri aj vonku, na verejných aj súkromných podujatiach, čo poskytuje podnikom veľkú flexibilitu v ich využití.

Nízke náklady

V porovnaní s niektorými inými formami reklamy sú bannerové a plachtové reklamy relatívne lacné a dostupné pre malé a stredné podniky.

Opakované použitie

Plachtu a banner môžete opakovane používať na rozličných miestach. Plachtu alebo banner jednoducho zvesíte a zavesíte na iné miesto.

Nevýhody bannerov a plachiet

Nižšia životnosť

Aj keď sú vyrobené z odolných materiálov, bannerové a plachtové reklamy majú obmedzenú životnosť a môžu vykazovať známky opotrebenia a znehodnotenia po niekoľkých použitiach.

Vandalizmus

Bannerové a plachtové reklamy môžu byť náchylnejšie na vandalizmus alebo škody, čo môže vyžadovať častú údržbu alebo výmenu, čo môže zvýšiť náklady na ich použitie.

Zvýšte svoju lokálnu prítomnosť

Naše realizácie

Už len kúsok od cenovej ponuky
Sme radi že ste si vybrali nás.

Vyplňte prosím nasledovný formulár a čoskoro vás budeme kontaktovať s cenovou ponukou.

Dodatočné informácie
Formulár
Už len kúsok od cenovej ponuky
Sme radi že ste si vybrali nás.

Vyplňte prosím nasledovný formulár a čoskoro vás budeme kontaktovať s cenovou ponukou.

Dodatočné informácie
Formulár